Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rebobinari, reparatii pompe electrice Timisoara
Brand
Hidrofoare si pompe electrice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rebobinam si reparam o gama larga de motoare electrice asincrone, trifazate si monofazate, pentru pompe centrifugale de joasa si medie presiune, de uz industrial si gospodaresc, folosite pentru transportul sau recircularea apei si a diferitelor lichide.

Dupa tipul de constructie pompele centrifugale pot fi de suprafata sau submersibile. Cele de suprafata pot avea diferite forme de constructie si se folosesc, pe scara larga, in industrie si agricultura, la o gama larga de aplicatii care necesita transportul sau recircularea lichidelor. Cele submersibile au o constructie speciala care sa asigure protectia bobinajului motorului impotriva supraincalzirii sau a infiltratiilor de apa sau lichid din mediul de imersie al pompei. Acest tip de pompe se folosesc pentru aplicatii industriale, la pomparea apelor uzate in statii de epurare, la foraje acvifere etc.

In cadrul atelierului putem rebobina o gama variata de motoarele electrice asincrone, cu puteri pana la 100 kw, pentru aceste tipuri de pompe, respectand clasa de izolatie specifica. Rebobinarea si impregnarea motoarelor se executa cu materiale care sa respecte clasa de izolatie necesara tipului de protectie specificat. Putem inlocui rulmenti, o-ringuri, presetupe, simeringuri si alte componente in functie de disponibilitatea acestora.
Din Gura in Gura